Main:
DJ FMC
DJ/Remixer/Produsent
Gjennom to NM-titler og 10 års erfaring har FMC bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet.
Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Warm up:
Finson
Finson (DJ/Produsent fra Oslo) spiller ofte eklektiske sett, der han blander stiler som Nu-Disco, House, Soul, Afro/Latin-Funk og Electronica. Finson har flere plateutgivelser bak seg i sjangere fra TripHop og Chillout til Hip Hop og NuDisco.

www.facebook.com/finsonmusic
www.instagram.com/finsonmusic
www.soundcloud.com/finson