Main:
Soulbase
Producer/DJ Soulbase er kjent for sin originale og dansevennlige stil, og har en spesiell forkjærlighet for afrikanske og latinamerikanske rytmer. Han har vært DJ siden 2006 og har spilt på på et hopetall festivaler og klubber, både i inn- og utland. På uhørt stiller han med lista full av R&B, house, afrobeats og latinamerkanske tunes.

Han har produsert en rekke radiolåter for folk høyt og lavt i norsk urbant musikkliv(Karpe Diem, Nosizwe, Eben Jr., Zawadi, FELA+++) Den første låta han ga ut (Sisi ft. Nosizwe "Stay") ble kalt "en av de livligste norske poplåtene i moderne tid" av Dagsavisen og siden stått bak gateklassikere som “Mingele” av African Sunz, “Drit I Kategori” av Eben Jr. og Admiral P, “10 Meter Ned” av FELA for å nevne noen. Han er for tiden aktuell med trioen The Aeronautics som nylig ga ut debutskiva “Emergency Exits”. I 2019 kommer han med masse ny musikk det blir vanskelig å ikke danse til.

Warm up:
Kell