Ta en pause fra januarkulda og få varmen i kroppen på Uhørt tirsdag 29. januar. Tre band gjør sin entré for å lage helmax stemning med en unik blanding av hiphop, funk og spcacepop. Vi lover fet musikk og sjelsettende vibes.

Hva vil en slik amazeballz kveld koste meg, tenker du nå? Ikke mer enn 100 kr! Billetter kjøpes i døren eller her: https://tikkio.com/tickets/8126-chicago-truls-the-funky-five-salvador-dassis-og-kakaosimon
Id: 20-år

Vi ses den 29.!

***

OM BANDENE

Chicago Truls & The Funky Five har en unik, særegen stil som utfordrer sjangrene funk, jazz og hip-hop. Bandets medlemmer har på hver sin front hentet frem det de elsker i sine respektive sjangre, som har resultert i en sound ingen andre har.

Salvador Dassis særegne space pop-rock fyller alle kroker i ethvert rom. Spennende toner fra forskjellige stilarter flyter sammen i deilig harmoni, og gjør hver låt særegen utover det normale.

Kakaosimon, eller Simon Nenseter Nome er musikkstudent på deltid og produsent, rapper og musiker på heltid. Hans beats tar oss tilbake til 90-tallets laid back boom bap, men er også i det klart jazzinspirerte landskapet, eller low key jazzy som han selv ville sagt. Uansett hvem du er eller hvor du kommer fra er Kakaosimons bangin’ beats garantert det feteste du har hørt.