Musikken kan beskrives som melodiøs rock, pop og country, med innsmett av viser – og bandet får ofte kommentarer på slektskap til De Lillos og Tom Petty, men har likevel sin egen identitet, og tilfører sjangeren noe nytt.

Bassetband er lokalisert i Oslo. Medlemmene er fra alle landets kanter. Inge Ztøy fra Tromsø, Erwin Eastercourt fra Drøbak, Tor Linckert fra Lørenskog, og frontmann og låtskriver Pär Basset fra Brevik i Telemark. Gode melodier og fengende refrenger med tekster som har et budskap, er målet. Basset skriver om eget liv på godt og vondt, og kommenterer samtiden slik han ser den.

Bandet har eksistert i ca. 2 år, og i Iøpet av denne tiden har det gitt ut to singler - På tide å gå og Venter på en venn. Begge låter ligger nå på fast rotasjon på NRK P1 Telemark, og det ligger an til at flere låter fra den nye plata også blir å høre utover høsten og vinteren. Bandet har gjort mange konserter i Osloområdet.

Nå er bandet klar med ny plate - Sånne dager, du inviteres til slippkonsert på Uhørt onsdag 16.oktober kl 20:00

Musikk: https://open.spotify.com/artist/7Htzf3oC2T54Z7qOwjSSiA?si=2GUD_9gUS9Oja16XB2iSfQ

Cc: 100 kr
Kjøp gjerne billett her: https://tikkio.com/tickets/11709-bassetband
Id: 20-år
Velkommen skal du være!