Hver torsdag spiller vi de beste låtene fra 90-2000tallet innen urban musikk.

DJ FMC

DJ/Remixer/Produsent

Gjennom to NM-titler og 10 års erfaring har FMC bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet.
Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Han har en lang liste med spillejobber bak seg på klubber rundt om i landet og festivaler som blant annet Hovefestivalen, Øya Natt, Over Oslo, Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Han har gjort mixtapes for blant annet DJcity, New York radioprogrammet “The Rub” som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015, og er fast turné DJ for rapperen Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe Diem, Cezinando.

Han produserer melodiøs housemusikk som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med over 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for Sandra Kolstad, Son of Light, Numa Edema, Aeronautics, deriblant som har fått rotasjon på NRK P3. I 2018 var han co produsent på Grand Prix låta til Ida Maria sin singel “Scandilove”.
Han er aktuell og vært med på å sin siste singel "Body Over Mine" som har fått støtte hos blogger som Dancing Astronaut & discobelle.

https://www.djfmc.no
https://open.spotify.com/album/6GfFZWHahy5RE4Fu4FIyeJ
https://soundcloud.com/DJfmc
https://www.mixcloud.com/Djfmc/�