Om burlesque:

Burlesk (Norsk) er opprinnelig en betegnelse på en grovkornet komedie. Ordet burlesque betyr egentlig opp-ned, og sjangeren handler ofte om å snu sosiale normer på hodet. Kroppen og livet skal hylles. Det kan være mye hud på et burleskshow, men til forskjell fra striptease blir burlesk preget av mye moro og referanser til gammel vaudeville.


Om Madam Purpur :

Madam Purpur er en spennede og leken internasjonal burlesqueartist. Hun gjorde sin internasjonale debut i NY i år og og smeltet hjertene til det amerikanske publikum med all sin pomp og prakt.
Burlesqueartisten Madam purpur holder til i Oslo der hun har rundbrent scener over hele byen. Under første «Oslo Burlesque festival», opptrådte hun den første kvelden. Soloartisten er utdannet musikalartist og er også med i gruppen KTK cabaret med Kiki cherié i spissen.
Hun er et sjarmtroll med sjelen utenpå kroppen. Med lungene fulle av gull kombinerer hun det å være sexy og folkelig på en ny og kreativ måte. Stilen hennes er variert og spennende og denne artisten har bevist at hun mestrer de aller fleste burlesquesjangere med sitt vinnene vesen og sin glittrene kontakt med publikum .

Om Briar :
Briar er en ny karakter innen den norske og internasjonale burlesque- og dragscenen.
Hun er ei en utsprungen blomst, men en slu tistel, ei en nydelig fruentimmer, men heller en mogul, en khan og fyrstinne over sitt eget lille imperium.
I 2018 beveget hun seg utenlands mot England og Italia, og ikke lange tiden unna vant hun tittelen Rising Star of the North under Oslo Burlesque Festival.
Briar kommer i flere skikkelser og former, fra en hedonistisk og inntagende franskkvinne i rødt, til en skjelmsk og noget obskøn herremann med hatt, stokk og sokkeholdere.
Briar lar deg ikke være i fred før du reiser deg tilfredsstilt fra setet, og hun er alltid klar for å gi deg en sterkt underholdende (og litt annerledes) kveld.

Cc: 100 kr

Id: 20-år