Caroline Bonnet

Hun har et integrert låtskrivergen som gjennom årene har blitt inspirert av personlige opplevelser og historier, så vel som erfaringer fra den store verden og de store spørsmålene. Internasjonalt blod blandet med nordisk mørke og mystikk, gjør at hennes musikk har et interessant og distinkt utrykk. Som verdensborger, påvirker hennes lidenskap for reising og kultur den kreative prosessen. Et sted mellom soul, blues og pop-indie, finner du Caroline Bonnet. Hun er kjent for hennes framførelser med stor formidling, nerve og stor stemmeprakt. November 2018 kom utgivelsen “Forever & Goodbye” på vinyl. Hun er for øyeblikket i gang med planleggingen av hennes andre album.

Inger-Katrin

Hun skriver ærlige, nære tekster som viser hennes syn på det å leve. Gjennom sorgmilde melodier og lette rytmer inviterer hun lytterne inn i en åpen atmosfære hvor de både kan kjenne seg igjen, samt senke skuldrene en stund. Stikkord er tilstedeværelse, skjørhet og kraft.

Dører 20:00.

ID 20.

Cc 50,-