MayRahKee stormer inn på den norske jazz-scenen med en av de sterkeste stemmene i norsk undergrunn akkurat nå. Prosjektet frontes av 23 år gamle Vilde Skjerdal - som fremstår på scenen som et mytisk vesen med en kontrollert villskap i den dype stemmen.

Musikken er preget av gjennomtenkte komposisjoner og en smakfull blanding av jazz, soul og hiphop. Stemmen til Vilde er moden og leken på samme tid, mens hun stødig eksperimenterer med rytmene i musikken. Beaten lener seg godt inn i hip hop og neo-soul, og beveger seg samtidig fra laidback groovestruktur - til å løpe avgårde i rasende deilig fart.

MayRahKee er et ferskt navn i musikknorge, som allerede har opparbeidet seg store forventninger etter debuten på Kongsberg Jazzfestival - som ble direktesendt på NRK Jazz, og presentert på P2’s Jazzklubben.

Debut albumet "To The Core" slippes 22.02.2019.

Cc: 100,-
Id: 20-år