Ludvig The Band er en salig blanding av orkestrert pop, progressiv rock, folk & lo-fi indie. Med en blanding av mektig og simpel minimalisme, leker Truls seg med sin sterke og karakteristisk vokal, til et resultat av en uredd og genuin nærhet. Musikken kjennetegnes av fengende melodier og detaljrike arrangementer. Den tekstlige nerven utstråler seriøsitet, men også sjarmerende ærlighet.

På Uhørt vil Ludvig The Band spille et akustisk solosett.


Ludvig The Band slapp sin første singel, ”Descendant” i mai i fjor. Singelen fikk terningkast 6 av Erik Valebrokk, samt strålende kritikker både hjemme og i utlandet.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/0sR25MRfPFPeRISWZFIUlV?si=Q79LN1pWT0idM5bxtPLFyg

Nordic Music Reiew, UK:
«The most lovely of tracks.. Now I just loved this from the very opening bars, it’s got beautifully arranges strings, utilised in both a charming and almost decadent way... I really like this so much, maybe it’s the Friday feeling I have tonight, but it’s so full of confidence and character. Vocally there’s a hint of the softness of Sufjan Stevens ...»

Ruben, NRK P3:
“En annen tradisjon som Ludvig The Band takler brillefint er den tradisjonen med å lage sånn barfot indiepop som er strøken å høre på når du sitter I gresset med noen du kanskje er ekstra begeistra for når sola er på vei opp”

Kveldsåpent, NRK P1:
«En skikkelig feelgood-låt!»

Musikkbloggen Deichman:
«En knakendde god låt. Imponerende debut!»

Erik Valebrokk, Mitt liv som Erik:
“Jeg er forelsket I en sang, og den heter “Descendant” og består av fem og et halvt minutt med total, betingelsesløs poplykke. Det er og blir en nydelig sang.”

Cc: 100 kr
Id: 20-år