Uhørt sjekker ut! Er ett nytt konsept hvor vi åpner scena for at band, kan teste ut nytt materiale, ny bandkonstellasjon eller en pre-prod til turnè for eksempel. Tirsdag 30.april, sjekker vi ut:

J.A.C.O.B er et nytt prosjekt bestående av Matias Grinde og Jonas Aasen. Musikken kan beskriver som folk-pop/rock, men duoen legger tung vekt på sin kjærlighet for americana. Både Matias og Jonas har lang fartstid på musikkscenen, spesielt gjennom countrybandet Jonas Aasen & The Wranglers hvor de begge spiller. De har tidligere vært på USA-turne sammen samt spilt mange konserter rundt i Norge. Nå presenterer de derimot nye låter med kassegitar og el-gitar, vakre harmonier og fengende melodier.

Konger og Keisere
Konger og Keisere er en gruppe fra Drammen som spiller ektefølt beinhard ny norsk rock, godt variert innenfor sjangeren. Med elementer som funk, blues og prog ispedd tunge riff og fengende linjer servert i en utrolig kul kombinasjon av forskjellige stilarter som inviterer til ekstremt høy ølglassføring, leverer de et bredt utvalg låter som sitter som dritt i kram snø. Når Konger og Keisere da i tillegg leverer show på show preget av skyhøy energi og genuin spilleglede hersker det ingen tvil om at der de er, der må du være!

 

EP: https://open.spotify.com/album/5WdUjLCeX8RhHz4q8lA49z?si=WZ0VbiL8R5OgLb9ONGk_Rw

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb-dstzmOhJtlf4RPA_6kBA

Nettside: http://www.facebook.com/kongerogkeisere

 
Det er gratis å sjekke ut band, denne ene tirsdagen i måneden.
Id: 20-år.

Hvis du har lyst til å være en av artistene vi sjekker ut, send en mail til silje@strogetbooking.no