Uhørt sjekker ut! Er ett nytt konsept hvor vi åpner scena for at band, kan teste ut nytt materiale, ny bandkonstellasjon eller en pre-prod til turnè for eksempel. Tirsdag 30.april, sjekker vi ut:

J.A.C.O.B er et nytt prosjekt bestående av Matias Grinde og Jonas Aasen. Musikken kan beskriver som folk-pop/rock, men duoen legger tung vekt på sin kjærlighet for americana. Både Matias og Jonas har lang fartstid på musikkscenen, spesielt gjennom countrybandet Jonas Aasen & The Wranglers hvor de begge spiller. De har tidligere vært på USA-turne sammen samt spilt mange konserter rundt i Norge. Nå presenterer de derimot nye låter med kassegitar og el-gitar, vakre harmonier og fengende melodier.

Konger og Keisere

Det er gratis å sjekke ut band, denne ene tirsdagen i måneden.
Id: 20-år.

Hvis du har lyst til å være en av artistene vi sjekker ut, send en mail til silje@strogetbooking.no