Med røtter som spenner fra Senja ned til Kongsvinger via Trøndelag er "Banden" klar til å vise byfolket hva bygdenorge og bønder egentlig er. Hardtsparkende rap mot de som fortjener det, for de som fortjener det. Det hele pakket inn i en energisk rocka pakke som får rockefoten til å klikke.
Først skal Oslo få smake på banden's læven når de slipper sin nye EP på Uhørt 30. mai. Alle medlemmen har rota seg inn til storbygda Oslo, noe som har gitt de et nytt syn på fenomenet “Bygdedyret”, som også er inspirasjonen bak første singel som slippes den 17. mai.
Tekstene til "Banden" kommer fra bygda i en gammel rød låve som har en sliten bar med noen få skvetter igjen i flaskene på hylla. Desperasjonen etter bedre og mere drikkevarer går som en rød tråd og det virker ikke som de får slukket tørsten med det første.

StenzbölBanden består av:
Simen Stensbøl AKA Stenz på vokal
Lars Haugen på gitar
Rune Tørhaug på trommer
Marthe Setsaas på trombone
Thomas Hough på bass.

Cc 100,-
Id: 20 - år