Musikken har sitt opprinnelige utspring fra singer/songwriter-genren, og arrangeres i et moderne pop/rock-format. Likevel låner bandet tidvis fra både blues og soul, som infiltrerer et fundament av heftige synthesizere og inderlige melodier. The Human Nature forsøker å bevege seg i landskapet mellom det kontemplativt suggererende og sublimt energiske.

I april 2018 ga de ut debutalbumet «Kairos» på vinyl og digitalt. Tittelen refererer til en gresk betegnelse av den evige tiden, og indikerer når tiden er rett for å gjøre noe. Dette samsvarer med låtenes tekster som omhandler universelle og eksistensielle temaer, og bandets ønske om å dele sin musikk for et stadig større publikum.
«Kairos» er spilt inn i Haldens legendariske studio Athletic Sound, og på et småbruk i Skjeberg. Resultatet har blitt en blanding av analoge synther, tunge trommer, harmoniske vokaler og en småvrengt Les Paul, som i symbiose danner lydbildet til The Human Nature.

Sommeren 2018 spilte bandet på hovedscenen på Månefestivalen. Nå gleder vi oss til å vise publikumet i Oslo nye sanger!

Musikk: https://open.spotify.com/album/6HiFmiuX9bdH2rYlOWEeDY

Cc: 100 kr
Id: 20-år