Frostbitt et nytt og unikt lydbilde innenfor metall-sjangeren. Dette gjør vi ved å sette alle instrumentene i fokus, samt dra inspirasjon fra mange forskjellige artister og sjangere. Lyd og komponeringsmessig er vi inspirert av band som KoRn, Meshuggah, Deftones og Vildhjarta. Når det er sagt har også videospill, og rytmiske Jazz/Funk mønstre hatt stor innvirkning på våre melodier, riff og rytmikk.

Frem til 2019 har fokuset vært på å definere vårt musikalske lydbildet og forberede oss til fremtidige turnèer. Dette har vi gjort igjennom to fulllengde studioalbum, med nyeste album «Solbrent» som ble sluppet Desember 2018. I løpet av denne perioden har vi opparbeidet oss flere engarsjerte fans over hele verden, samt samarbeidet med større undergrundsartister som «Nemertines». 2019 blir et år der vi trer ut av studio og presenterer musikken vår live på flere forskjellige scener, både i Norge og i Europa.

Musikk: https://open.spotify.com/album/7epJNmG4crfY4aR1jPBAB8

Timewaves er et band med lidenskap for det de driver med, og det skinner spesielt gjennom live, hvor publikum blir dratt med inn i universet til bandet. Musikken er tung og dyster til tider, men bandet lever ikke på negativ energi. Tvert i mot. Dette er et band bestående av mennesker som virkelig brenner for musikken og fremføringen av den. Bandet ønsker å skape et forhold med lytteren, hvor skillet mellom band og publikum forsvinner. Hvor lytteren aktivt må være tilstede, hvor musikken og energien i rommet er i fokus. Energien og lidenskapen er det umulig å ikke la seg påvirke av. Dette er et band du må oppleve live for å virkelig forstå. Og enten det treffer deg eller ikke så har du i hvert fall følt noe underveis - og det er hele poenget.

Musikk: spotify:artist:1HTSgCMpWuSiA34W7YQ2DK

Marrowmoth er et metallband startet av fem unge musikere som skaper skitten og energisk alternativ/experimental metall som spilles rett fra levra. Når bandet entrer scenen, forsvinner kosehumøret og hard attitude dukker frem.

Bandet så dagens lys i 2016 og alle har erfaring fra tidligere band (blant annet death-metal bandet Eodon). I begynnelsen av 2017 satte bandet store planer og ambisjoner for fremtiden og det er virkelig nå bandet skal satse på musikken. I løpet av 2018 har musikk blitt spilt inn, utgitt og folket skal bli dratt fra sin normale hverdag og inn i en verden der Marrowmoth står på scenen og spiller deilig, energisk og drivende rock og metall!

Musikk: https://open.spotify.com/artist/6eGuQW3YoGZ8qXHNcghXnQ?si=K32M8CApSGmMX_J3Uk3ocw

Cc: 150 kr
Id: 20-år