Joachim er en gammel fransk sjel fanget i en ung norsk kropp med en stor tro på det tidløse i den estetiske opplevelsen. Etter å fullført en grad i gitar og lydproduksjon ved Berklee college of music har han i tråd med sin nostalgiske trang spilt inn albumet sitt "Cobalt Blue" bestående av 11 selvskrevne låter alene med båndopptaker i Berlin, New York og Oslo med gamle gitarer og analoge synther. Det er med spenning og glede han nå slipper plate på Spotify og feirer med en releasekonsert på Uhørt backet av en sterk trio med Lars Hagensen på trommer, Herman Gulseth på keys og Gustav Eidsvik på bass.

Tittelen kommer av at Kobolt blå er den norske blåfargen kjent fra blåfarveværket. Den er utvinnet fra mineralet kobolt og passer godt for å beskrive en norsk variant av blues og melankolsk musikk. Sangene er inspirert av 60-og 70-talls helter og produksjonen er pakket inn i et varmt teppe av samtidspåvirkninger. Joachim er fanatisk opptatt av både Beatles, Hendrix, Dylan og Bowie men også Radiohead, John Frusciante, Connan Mockasin og Andy Shauf.

Tematikken i albumet springer fra kyniske refleksive analyser til lidenskapelige beskrivelser av skrikende hjertesorg.

Portrettet på albumcoveret er tegnet av Vebjørn Sand.


Velkommen skal dere være til en etterlengtet kveld, vi gleder oss!

Cc: 100 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/10089-joachim-dalgard
Id: 20-år