Som tenåring etablerte Natalia en lidenskap for elektronisk musikk og valgte å satse på DJ-karrieren, noe hun ikke angrer på. I tillegg til å ha spilt på klubber og festivaler i hele landet, har Natalia spilt i Los Angeles, Miami, New York og vært fast inventar på klubber i Portugal, Sverige, Danmark, Libanon, Egypt og i hjemlandet Kroatia hvor hun blant annet spiller på paradisøya Hvar hver sommer.

Takket være hennes nysgjerrighet og tørst etter utfordring, har Natalia de siste årene inkludert musikk fra andre sjangre i sine DJ-set. På bakgrunn av det hennes avdøde mentor, danske Kjeld Tostrup sa: «musikk skal være gøy», bringer hun nostalgien og gode minner tilbake med sin mix av klassisk House, Hip Hop, RnB, Deep House og tropiske rytmer. Det er ikke til å legge skjul på at denne jenta elsker det hun gjør og deler det med alle rundt seg!

Denne lørdagen har Natalia bursdag og feirer både foran og bak DJ-boothen sammen med oss, og det beste av alt; ALLE er invitert!