SJØGRESS har i over et år brukt mangfoldige timer på debut-albumet sitt, og er nå klare for å vise hva vi har jobbet så hardt for! Derfor legger vi ut på første del av turneen vår PILEGRIMSREISEN og kommer til Oslo den 24. Juli på Uhørt, hvor vi spiller gamle og nye låter.

Dørene åpner: 20:00
ID: 20+
CC: 100 NOK
Kjøp billett her:
https://tikkio.com/tickets/10110-sjogress-support-fat-fungus

Sjøgress? Hæ?

SJØGRESS er et alternativt rockeband fra Sørlandet, konkret sagt, Grimstad. I en liten band container tidlig i 2017 tenkte 2 bestevenner at å starte et punkband sammen hadde vært kult. Men når de fikk inn sine 2 andre venner på bass og gitar i bandet, fant de fort ut av at punk ikke var det verken Sjøgress eller folket var ute etter. De ville skape noe spesielt. Og det har Sjøgress akkurat gjort ved og ta elementer fra Post-Rock og Post-Punk inn i Hardrocken. Sjøgress har varmet opp for flere store artister, både lokalt og internasjonalt. Artister som Kvelertak, og We Stood Like Kings har håndplukket Sjøgress til akkurat dette. I 2017 slapp de sin debut-ep «Rust», som har fått særdeles gode tilbakemeldinger og anmeldelser, og har også sluppet 2 singler "Klokka 3" og "Blodig Ungdom" som også høstet gode omtaler og anmeldelser. Den 20. Juni slippes den nye singelen "Tar Hevn", som er en forsmak på debut-albumet som kommer i løpet av 2019.