Er du lei av svulstige popsanger om evig kjærlighet? Synes du gitarene på den norske musikkscenen er for godt intonert? Kunne du beskrevet deg selv som politisk engasjert, men veldig lite konstruktiv?

Da er kanskje Den Generelle Fuktigheten din kopp med band.

DGF er en kvintett bestående av Bananiel, Nekrodust, Stivi Niks, Selungen og «Weird» Gucci. De bor sammen i en liten jordhytte i utkanten av punkrock, såpass nærme grensen at de kan slenge seg i bilen og ta en dagstur til slapp metall eller innmari energisk pop dersom de føler for det. De tar Arne Paasche Aasens oppfordring om å gå inn i stuen og undersøke de nære ting dypt alvorlig, og skriver sanger om de bittesmå tingene som ligger tråkket ned i grusen langs livets landevei, slik at man ikke legger merke til dem ved mindre man dasser av gårde i et meget bedagelig tempo.

Den 14. august inviterer de til en oppbyggelig og reflektert aften på Uhørt i Strøget, hvor de sammen med publikum (slapp av- null interaktivitet!) skal jobbe seg gjennom følgende temaer:
- Trønderes spisevaner
- Å fremstå som intelligent og attraktiv, men egentlig være skikkelig teit
- Forhud
- Det konstante behovet for å ta livet av romkameratene sine
- Bananiels romkamerat Nina, og hennes absurde - men effektive – trusler
- Hvorfor det er jord i dusjen
- Aviciis død
- Høyrealternative mennesker i umiddelbar nærhet
- Laks
- Husholdningsapperatenes iboende destruktive seksualitet

Stay fuktig.

Cc: 100 kr
Kjøp billett her;
https://tikkio.com/tickets/10541-den-generelle-fuktigheten
Id: 20-år