Cèlia Rubin er en uavhengig artist og låtskriver, som drar deg inn i hennes sanne virkelighet med historier så sårbare og ærlige at det er unngåelig å ikke føle med henne.

Låtene gjenspeiler hennes egen historie og personlighet. Og kanskje er det nettopp det unike og så genuint ærlige, som gjør at det etterlatte inntrykket er at man kjenner jenta i tekstene på sitt mest sårbare, til det mer tøffe og selvsikre i det nyeste låt materialet. Musikken leker og bryter med ulike sjangere, fra det moderne, dynamisk POP mikset med innslag av EDM, trap-beats og en vokal som ikke trenger støtte av koring eller overdubs. Et lydbilde med rivende energi og stigende tempo, det skal godt gjøres å ikke la seg bevege av.
Célia slapp sin deby EP Illusion i desember 2018, like før hennes deltagelse i The Voice (Norge). Det har vært et travelt halvår, og Célia har på ny en rekke kommende lanseringer.

Sivert Sivertsen

Den 19 år gamle musikeren & låtskriveren Sivert Sivertsen har gjort seg bemerket med sin særegne stemme og stil innenfor det musikalske landskapet av norsk popmusikk på engelsk. Med selvskrevne låter og en sjelden formidlingsevne har Oslo-musikeren formet et originalt musikalsk uttrykk, både live og ved studio-utgivelser. Det unge talentet har 2 offisielle utgivelser bak seg, og er snart klar med utgivelse av sin debut-EP. Etter konserter på bl.a. Over Oslo, Rockefeller m/ Unni Wilhelmsen, Sentralen og John Dee har Sivert Sivertsen formet et velutviklet og intimt live-show, noe som er verdt å få med seg.