Klubbdagen er vorspiel til den store begivenheten som finner sted, dagen etter på Tøyen, nemlig Øyafestivalen.

20:00 - 20:40 KitFai
Med energisk og melodiøs poprock blander KitFai et hardtslående uttrykk med store, elegante lydbilder og svevende melankolske undertoner. Bandet ble dannet i 2013, inspirert av musikk de vokste opp med, som Mew, Paramore, Further Seems Forever og Matchbook Romance. KitFai har siden oppstarten i 2013 gitt ut
EP-en ”Grip”, som mottok gode tilbakemeldinger og fikk spilletid i NRK P3 gjennom Urørt. Det samme gjelder de to enkeltstående singlene ”Down” og ”In Every Way”. Førstnevnte ble også brukt i NRK-serien Unge Lovende.
KitFai slapp nylig albumet The Things You Left Us. Albumet har en produsert og samtidig upolert stil. Det er rocka, men likevel mye rom for vokallinjer. KitFai blander inn punkrockens råhet med en moderne produksjon.
Musikk: www.kitfaimusic.com

21:00 - 21:40 Signe Eide
Med en sterk og karakteristisk stemme ble Signe Eide (22) funnet for få år siden av Madrugada-bassist Frode Jacobsen, som sendte henne inn i artistverdenen. Svært aktiv live virksomhet har vært en rå skolering gjennom tenårene, med gigs på store norske scenehus og viktige norske festivaler, som Træna, Piknik i Parken og Slottsfjell. Dette omfatter også turne- og scenesamarbeid med amerikanske Lissie, og deltakelse på SXSW med Tuvaband. Signe gjør inntrykk på scenen, der hun med overraskende erfaring og intensitet framfører utvalg fra sin allerede omfangsrike katalog av låter i rock- og indielandskapet.
Signe Eides første utgivelser I am Fever (EP) og Simple/Heavy (mini album) fra 2016 og 2017 (Schnux records) er godt mottatt. Innspilling for debutalbumet pågår i år, og omfatter samarbeid med norske Fay Wildhagen og studioproduksjon med Leif Johannesen (A-ha, 21 Guns) - med release forventet sent 2019/2020.
Musikk: http://phonofile.link/simple-heavy
soundcloud: https://soundcloud.com/signe-eide-official

22:00 - 22:40 Utakk
Slå saman litt dyster pop frå 80-talet, litt Mogwai, litt slow-core og litt Smiths og du har fanga litt av Utakk. Legg på nokre herlege synthar og ei mildt sagt uhøgtideleg tilnærming til eige virke, og du har ein herleg konsert framfor deg. Bandet har mørke poplåtar, raffinerte arrangement og underfundige norske tekster framførd med låtskrivar Sundlands bariton. Musikken refererer Fugazi, Nick Cave and The Bad Seeds, Iggy Pop, Bob Hund og mange fleire som ikkje nødvendigvis får deg til å skjønna noko meir av bandets særeigne sound.
Musikk: https://open.spotify.com/artist/3aHjGifxTtuw9XK7q52DEP?si=Dtl3zZItRVSPzi-J75Zkpg

23:00 - 23:40 Husmo HAV
Å høre på Husmo HAV er som å cruise over Hardangervidda i snowspeederen til Luke Skywalker.
Ledet av Thomas Husmo Litleskare presenterer de cinematisk musikk med et iørefallende sound, dryppende av iskalde synther, atmosfæriske trompetskrik og et sabla driv fra trommer og bass. Med en lineup av musikere kjent fra band som The Switch og Orions Belte, samt fra landets eklektiske jazzscene, utgjør Husmo HAV et høyst interessant møtepunkt mellom ulike strømninger i norsk musikk.
Musikk: https://open.spotify.com/artist/2uXRuQaAqWE8tO3K0LbeP4?si=HGpZOHYJQdC9Hz-3EJhx1A

Cc: Gratis
Id: 20-år