Podcasts is what happened when the British singer-songwriter-guitarist Ellis Jones (of the indie pop band Trust Fund) moved
to Oslo and searched around for new musical ideas in a new city. Together with the Oslo-based Emil Kraugerud (Dingus, komakid, Tusen Takk) on bass, Canadian songwriter and guitarist Kyle Devine, and drummer Tore Størvold, the band believe they might just be onto something.

Podcasts can be whatever you want them to be, so long as you want contemporary rock music. They look for old ways to say new things – utilising post-punk flexibility and guitar-canon reliability to describe and overcome world-weariness. They write about preparing for the next life, and living well in this one. The songs are mostly short and mostly fast. You might call to mind The B-52s teaching Kurt Cobain how to dance.
Or Wayne Gretzky’s first time on a surfboard.


Hey, Wait!

Indierockgruppa Hey, Wait! fra Oslo er et band med stort spillerom og takhøyde. Låtene er hardtslående og sarte, fengende og grumsete, tankefulle og spontane. Ingenting viker for å la de gode låtene og det energiske samspillet komme frem og skape en rikholdig musikalsk opplevelse. Siden oppstarten i 2015 har bandet spilt en rekke konserter, samt spilt inn dobbeltsingelen "Restless Days/Life is Interfered" og EP'en "Hey, Wait!". I 2018 ga gruppa ut to nye singler og reiste på sin første norgesturné.

"Vi snakker groovy bass, skitne gitarer og velklingende koringer."
- Under Dusken

"...de føyer seg inn i rekken av lovende norske indierockere, med god meloditeft og en trang til å bryte med konvensjonelle låtstrukturer. Det blir spennende å høre fortsettelsen."
- Deichmans musikkblogg

Hør Hey, Wait! på Spotify: https://open.spotify.com/artist/7IwqptOJkyPaLYTbJCoMDc?si=U9c12XncRKu7RCdMCDKYxA

Cc: 100 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/11039-podcasts-hey-wait
Id: 20-år