Nå er det party time! Vi starter kl.22 med noen av byens beste house & urban dj’s. Bli med og opplev topp stemning og good vibes.

Free entrace
+23 after 2300

DJ SOGAL

SOGΔL har du kanskje sett og hørt før bak spakene på Uhørt både som warm-up og headliner og har spilt hos oss i over et år nå.

Med inspirasjon fra de siste 3 tiår, bruker DJ Sogal house-sjangeren for å gjøre sanger du kjenner igjen enda mer dansbare. Som DJ er han stødig, men allikevel leken. Det blir alltid god stemning med Sogal bak spakene. ��Sogal gikk av flyet fra Chile en vinterdag på en snøfylt Fornebu flyplass, etter dette har Norge vært hans hjem. Her har han funnet kjærligheten for både snødekkede fjell og lyse norske somre. Han lager steming både på solfylte vinterdagen på Skigaarden i Hemsedal og på sene sommernetter på f.eks Uhørt eller Kjøkken og Bar i Oslo. ��Med det latinske blodet i årene elsker han musikk som får deg til å bevege deg.

Sogal har snurret musikk i 11 år og har spilt på steder som Lektern, Skigaarden Hemsedal, Tapas Club, Hemsedal , Christania Terrasse, ISH, Ling Ling Akerbrygge og Cafe Sør. For tiden har han residens på Kjøkken&Bar og Sosialen i Oslo.