Andreas Loinsworth vant talentkonkurransen UnderStreet under festivalen Canal Street i Arendal i Juli 2019, med 4 selvskrevne låter; og spiller på festivalens hovedscene i 2020.

Her er dommernes uttalelse:
«Årets vinner viste en imponerende iboende rytmikk og fantastisk vokalteknikk, med nerve og nyanser av en annen verden – han blåste dommerene av banen! Han viser personlighet i uttrykket sitt – uredd, overbevisende og så utrolig tydelig i både tekst og presentasjon at det lyser stjernekvalitet av ham."

Andreas beveger seg fra det lyriske og sarte til heftige improvisasjoner med en sterk rytmisk presisjon i originale utgaver av coverlåter som ”Uptown Funk”. Musikken er inspirert av krysningspunktet mellom soul og pop, og det er lett å få assosiasjoner til artister som Jarle Bernhoft og John Mayer. Han har skrevet egen musikk i 10 år, og har med tiden vist seg som en artist med en særegen tilstedeværelse og kjerne i musikken.

I de siste årene har han holdt konserter rundt på store og små scener i Norge, og jobber nå mot første utgivelse som ventes i 2020.

Cc: 100 kr
Kjøp gjerne billett på forhånd:
https://tikkio.com/tickets/11259-andreas-loinsworth
Id: 20-år

Velkommen!