Nå er det party time! Vi starter kl.22 med noen av byens beste house & urban dj’s. Bli med og opplev topp stemning og good vibes.

Free entrace
+23 after 2300

DJ FMC

DJ // Music producer // 2 x Red Bull 3style Champion Norway // Son Of Light Tour DJ

DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk scenetilværelse, skapes en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Han er en etterspurt DJ som spiller på festivaler, klubber og eventer, og mestrer å treffe et bredt publikum. Høsten 2016 spilte han for TV-programmet Stjernekamp på NRK, og er fast DJ for rapperen Son of Light. Han har turnert med Karpe Diem, nykommeren Cezinando og artisten Sandra Lyng.

Under sitt eget navn Sebastian Emes produserer han musikk som har høstet god kritikk. Han har gjort remixer for Sandra Kolstad og Son of Light. Og har i tillegg til det sluppet singlene "Too young" og “Devil in the Sky”, som fikk rotasjon på NRK P3.
Siste singel han slapp "Keep On" har nå nådd over 275.000 streams på Spotify.

DJ FMC har en lang liste med spillejobber bak seg. I Norge har han spilt på blant annet Hovefestivalen, Øya Natt og Slottsfjell. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt i Australia, og vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Nederland, Danmark og Sverige.