19. oktober 2016 kom EP’en «Lifelines + Echoes» ut og debuterte på 1. plass på iTunes her hjemme i Norge.

Dette er en litt utradisjonell plate, hvor ingenting har blitt spilt inn i et tradisjonelt studio. I stedet har platen blitt spilt inn på stua, badet, terrassen, øvingsrom, garasje og ikke minst rundt om i Oslos gater, hvor forskjellige lyder fra byen har blitt spilt inn og blitt brukt som et instrument igjennom hele platen.

Hele EP’en handler om det å miste noen og hvordan livet går videre. «For meg er dette uten tvil den mest personlige platen jeg har skrevet og kanskje den platen jeg har brukt lengst tid på».

Alle sporene er spilt inn av Stig Gustu Larsen (med unntak av bass sporet på Walk it Off, som er spilt inn av Jørund Hjeltnes Langdal). I tillegg er alle sporene spilt inn på ett take for å få en ekte og upolert sound på platen.

«Lifelines + Echoes» er oppfølgeren til EP’en «Finding home» som ble utgitt i November 2014. Denne platen debuterte på 5. plass på iTunes listen i Norge, fikk radio tid i Asia og USA. Siden utgivelsen har Gustu Larsen turnert hele Norge, og til og med fått invitasjon til å spille i Amsterdam, London og New York. I sommer gjorde turnerte Stig med over 14 konserter fra mai til starten av juli, både på festivaler, kaféer og tradisjonelle konsertsteder. Låten «Finding Home» fikk radio tid blant annet på NRK P1.

«Lifelines + Echoes» ble godt mottatt av anmeldelser over hele verden. Både JamSphere Magazine og Sleeping Bag Studio, (som også snakket om platen på sin podcast) hyllet sounden og låtene på platen. Stepkid Magazine gjorde også en sak på platen og Stig Gustu Larsen var «Rising Artist of the week» hos Entertwine Blog i forbindelsen med utgivelsen av «Lifelines + Echoes»

Ellers kan dere lese mer om Stig Gustu Larsen, se videosnutter og høre tidligere utgivelser på www.gustu.no eller så kan dere gjerne gå inn på www.facebook.com/stiggustularsen


CC: 100,-
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/524461
ID: 20 år