LEIE UHØRT TIL PRIVAT ELLER OFFENTLIG ARRANGEMENT?

På et arrangement på Uhørt i regi av Hi-Fi Scenen fikk Röyksopps fans være de første som fikk høre bandets siste album, ’The Inevitable End’. Det gjorde de på et Steinway Lyngdorf-anlegg i verdensklasse, på en eksklusiv lytteøkt.

se her

Vårt lokale i Strøgetpassasjen egner seg utmerket til konferanse/lansering og vi kan tilby et komplett oppsett enten det er snakk om halvdag eller heldags arrangementer med eller uten matservering som går over til fest på kvelden.

 

Uhørt er en intim kulturscene og cafè ved Youngstorget i Oslo. Vi tilbyr miljøbevisst (kortreist) mat og variert kaffe-­ og cocktailmeny. Uhørt ligger midt i hjertet av Strøget Torg og er et originalt lokale med en rå og upolerte stil.

Som kulturscene ønsker vi å gi plass for nye uttrykk og artister. Vi ønsker å være en lanseringsplattform for nye artister, med alt fra live musikk, DJ´s, teater, slam‐poetry til stand-­up m.m. Ønsker du å uttrykke deg, mener du din stemme er verdt et publikum, ta kontakt! Uhørt skal overraske, inspirere og utfordre Oslo´s kulturscene.

Uhørt´s lokale egner seg godt som utleielokale med sitt unike særpreg og sentrale beliggenhet.

 

Leie av lokalet :

Uhørt er et sjeldent og særpreget selskapslokale sentralt i Oslo. Lokalet er lyst og romslig og egner seg godt til presentasjoner, lanseringer, møter, foredrag, motevisninger, kick off, bryllup og julebord. Vi tilbyr enkel tapas eller sushi, i tillegg til drikke fra vår egen kaffe og cocktailmeny. Vi kan også arrangere DJ´s, underholdning/kulturinnslag, vin –eller ølsmaking, dersom det er ønskelig.

Lokalet er 200m2 med ca. 70-80 sitteplasser inne og 50 sitteplasser ute, maks 210 personer. Uteserveringen er midt i Strøget Torg og skjermet for trafikk og støy fra Torggaten og Youngstorget. Lokalet har stort lerret og prosjektor og meget godt lydanlegg.

Ved leie av lokalene er det også mulig å benytte seg av vår garderobe.

Leieprisen vil avhenge av hvilken dag i uken det gjelder, hvor mange mennesker som kommer og hvilket program dere ønsker.

 

TA KONTAKT MED OSSPÅ : POST@UHORTISTROGET.NO .

Vi har kontortid mandag til fredag mellom 09:00 – kl. 17:30
Om du ønsker befaring av lokalet OG MER INFO/PRIS ta kontakt med oss for en avtale.


TIDLIGERE ARRANGEMENT:
RINGNES, NHO REISELIV, WEMEET AS, ØYA FESTIVAL, KREFTFORENINGEN, NORSK JOURNALISTLAG, LLH, NRK, PION NORGE, AVFALL NORGE....